کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

حماس: ساکنان غزه درخاک خود باقی خواهند ماند

حماس: ساکنان غزه درخاک خود باقی خواهند ماند رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با اشاره به آغاز نابودی رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که ساکنان غزه درخاک خود باقی خواهند ماند و قصد ندارند از آن خارج شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس شامگاه امروز شنبه تأکید کرد این جنبش با آغاز عملیات طوفان الاقصی، موفق شد آغاز نابودی رژیم صهیونیستی را کلید بزند.

شبکه خبری قدس به نقل از هنیه گزارش داد، امروز در برابر پیامد‌های شکست راهبردی دشمن صهیونیستی قرار داریم که زلزله‌ای در قلب این رژیم و همه همیپمانانش ایجاد کرد؛ لذا دشمن بر این باور است که با کشتار‌های وحشیانه خواهد توانست ننگ این شکست را از بین ببرد.

وی با بیان اینکه ارتش ترسوی رژیم صهیونیستی نتوانست در برابر نیرو‌های مقاومت ایستادگی کند و به همین دلیل به کشتار مردم عادی روی آورده است، تصریح کرد: اقدامات دشمن تحت حمایت آمریکا و برخی از کشور‌های غربی قرار دارد؛ مسئله‌ای که نشانگر استاندارد‌های دوگانه و نفاق آنهاست.

هنیه با تأکید بر اینکه مقاومت راهبرد آزادسازی فلسطین و بازگشت آوارگان را از سر خواهد گرفت، خاطر نشان کرد: عملیات هفتم اکتبر (طوفان الاقصی) به طرح‌های اسرائیل در کرانه باختری و قدس پایان بخشید. ساکنان غزه نیز به وطن خود پایبند هستند و هیچ گاه از آن خارج نخواهد شد.

رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به اینکه هیچ مهاجرتی از غزه به مصر در کار نیست، ادامه داد: به برادرانم در مصر می‌گویم که تصمیم ما این است که در سرزمین خود بمانیم.

وی ضمن تکذیب هر گونه حمله به غیر نظامیان، گفت: مسیر مقاومت ادامه دارد. از ملت‌های عربی و اسلامی می‌خواهم که به مخالفت با اقدامات اسرائیل ادامه دهند. کرانه باختری باید به انقلاب و مقاومت خود ادامه دهد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز شنبه ۷ اکتبر، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صد‌ها موشک و راکت هدف حمله قرار داد و درگیری‌ها که تاکنون ادامه دارد، منجر به هلاکت هزاران صهیونیست شده است.

با افزایش تلفات صهیونیست‌ها و پیش‌روی نیرو‌های مقاومت به سوی شهرک‌های اشغالی، مقامات تل‌آویو بار‌ها مدعی هدایت این عملیات توسط ایران شده‌اند؛ ادعایی که هیچ سازمان و کشوری نتوانسته صحت آن را تایید و یا دلایلی برای آن ارائه دهد.

رسانه‌های صهیونیستی تاکنون تایید کرده‌اند که در جریان عملیات طوفان الاقصی، حداقل هزار و ۳۰۰ صهیونیست به هلاکت رسیده‌اند و این آمار باز هم در حال افزایش است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار